Superclub-sandwich

med Livèchekylling og kalkunbacon

1 stk.

Del

Type

Ingredienser

100 g smør
2 fedd hvitløk
1 stk Livèche kyllingbryst
3 skiver Prior kalkunbacon
2 skiver surdeigsbrød
1 stk avokado
2 ts sriracha-saus
1 stk hjertesalat
1 stk tomat

Tilberedning

1. Smelt smør og ha i finhakket hvitløk. Varm til smøret er brunet og hvitløken gyllen. Sett til side og la melkepartiklene og hvitløksbitene synke til bunns. Hell av det klarnede hvitløkssmøret.

2. Del kyllingfileten i to på langs, pensle med hvitløkssmør og krydre med salt og pepper. Grill på høy varme til akkurat gjennomstekt. Sprøstek kalkunbacon.

3. Skjær tomaten i skiver. Legg brødskivene utover. Mos avokado og smør på skivene, ha sriracha-saus og finstrimlet salat oppå avokadoen. Legg kyllingbryst, tomat og bacon på skivene, og legg skivene oppå hverandre. Fest med en grillpinne og server.

Se alle oppskrifter