Ramen

med Livèche kyllingfilet

4 Porsj.

Del

Ingredienser

4 stk Livèche kyllingfilet med skinn
4 stk Prior egg
2 l god kyllingkraft
2 stk sitrongress
3 cm ingefær
2 stk stjerneanis
3 ss salt soyasaus
2 ss søt soyasaus
200 g ramennudler
2 stk baby pak choi
100 g sukkererter
4 stk vårløk
1 håndfull spirer  

Til servering:
sprøstekt kyllingskinn
ev. sprøstekt noriark

Sprøtt Livèchekyllinskinn

Tilberedning

1. Krydre kyllingen med salt og pepper og stek i en panne med smør, skinnsiden ned først, til skinnet er sprøtt og gyllent. Snu og stek til akkurat gjennomstekt. La kjøttet hvile i 10 minutter og skjær i skiver.

2. Kok egg til smilende, ca. 6 minutter.

3. Del sitrongress i to på langs, og deretter i store biter. Slå bitene litt med baksiden på en kniv eller lignende. Varm opp kraft med sitrongress, ingefær i skiver, hele stjerneanis og soyasaus, la koke 10 minutter. Smak til med salt og/eller søt soya og ev. lime. Legg i nudlene og kok i kraften etter anvisning på pakken.

4. Skjær baby pak choi i fire, del sukkerertene i to på skrått. Ha grønnsakene i suppa, inkludert spirene, og server toppet med kylling, egg delt i to og sprøstekt kyllingskinn eller noriark.

Se alle oppskrifter