Philly cheese sandwich

med Livèchekylling

4 Porsj.

Del

Type

Ingredienser

3 stk Livèche kyllingfileter
2 l hønsekraft
1 dl Worchestershire-saus
1 stk rødløk
1 stk paprika
200 g aromasopp
2 ss smør
1 ts salt
½ ts pepper
4 små bagetter
8 tykke skiver cheddar
1 bunt bladpersille
4 ss rømmedressing

Tilberedning

1. Kok kyllingen i kraft til den faller fra hverandre, eller ha den i en ildfast form og hell på kraft, dekk med folie og stek i ovnen i 1 time – til kjøttet faller fra hverandre.

2. Bruk to gafler og dra kyllingkjøttet fra hverandre og vend med Worchestershire-saus.

3. Del sopp i to eller fire og fres gylne i smør. Del rødløk i båter og paprika i strimler. Stek til mykt, ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

4. Del baguettene i to og fyll på med kylling, sopp, løk og paprika og topp med ost. Sett under grillen så osten smelter. Server grovhakket bladpersille og rømmedressing.

Se alle oppskrifter