Fylte Livèche
kyllingrullader

med ricotta, rosenkål og valnøtter

4 Porsj.

Del

Ingredienser

4 stk Livèche utbenet kyllinglår
4 ss ricotta
250 g rosenkål
1 dl hakkede valnøtter
1 håndfull frisk basilikum
1 sitron
1 ts salt
½ ts pepper
8 skiver St. Kristina-spekeskinke  

Basilikumpesto med sitron:
1 stk basilikumplante, blader og stilker
30 g valnøtter
150 g parmesan
2 fedd hvitløk
1-2 dl olje
2 ss sitronskall

Til servering:
400 g fersk tagliatelle

Tilberedning

1. Lag pesto ved å ha alle ingrediensene foruten sitronskall i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til en grov mos. Rør inn sitronskall.

2. Sett ovnen på ca 180 °C. Riv skallet av sitronen og press ut saften. Finsnitt rosenkål, hakk valnøttene og basilikum.

3. Legg hvert utbenet kylling lår flatt på toppen av to skiver spekeskinke, dekk med plast og bank flatt og jevnt. Fjern plasten og fordel ricotta utover. Dryss på rosenkål, valnøtter, basilikum, sitronskall, sitronsaft, salt og pepper. Rull sammen og bind opp. Fres i en varm panne med smør til gyllen rundt hele og stek videre i ovnen, ca. 15 minutter.

4. Kok pasta al dente. Vend pasta med pesto og legg på tallerken. Del kyllingen i skiver og server på toppen.

Se alle oppskrifter