Asiatisk currysuppe

med Livèchekyllingfilet

4 Porsj.

Del

Ingredienser

4 stk Livèche kyllingfilet
salt og pepper
1 stk sitrongress
2 fedd hvitløk
1 stk grønn chili
2 stk limeblader
2 ss solsikkeolje
1 ss fiskesaus
1 ss soyasaus
2 ss grønn currypaste
3 dl hønsekraft
800 g kremet kokosmelk

Til servering:
1 bunt fersk koriander
2 stilker vårløk
1 stk rød chili
2 stk lime

Tilberedning

1. Krydre kyllingen med salt og pepper og stek på begge sider i smør i en panne til akkurat gjennomstekt. La hvile i 5 minutter og riv eller del i biter.

2. Finhakk sitrongress, hvitløk, grønn chili og limeblader og stek i olje i en gryte i 2 minutter. Rør inn fiskesaus og soyasaus, samt currypaste. Fres i 1 minutt til.

3. Ha i kraft og kokosmelk og la koke 5 minutter. Skjær lime i båter, skjær vårløk og chili i tynne ringer og grovhakk koriander. Server suppen varm med chili, koriander, vårløk og limebåter.

Se alle oppskrifter